Tarihseverler burada: Tarihkolik

 

Tarih Kolik Açıldı



tarihkolik.com tarihseverlerin buluştuğu güncel tarihi bilgileri türk tarihini mitolojiyi osmanlı tarihini medeniyetler tarihini tarihte yanlış bilinen gerçekleri okuyabilecekleri türkiyenin en büyük tarih platformudur. Öyle ki okuyucular dilerlerse yazar olup kendi yazılarını yazıp yayınlayabilirler. 

tarihkolik.com tarih severler için hazırlanmış okumayı araştırmayı seven insanların tarihi olaylar tarihi kişilikler gibi kategorilerde yeni bilgiler okuyabileceği ve öğrenebileceği misyonu en büyük tarih platformlarından biri olmak olan bir genel kültür sitesidir.

tarihkolik.com adresini ziyaret eden kullanıcılar şuna emin olmalıdır ki burada yayınlanan yazılar bilimsel uygunluğa esas olarak hazırlanmaktadır. Yazılarımız sitemiz yazarlarına ait olup, yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir.  Telif haklarının ihlal edildiği düşünülen yazılar için iletişim formundan ulaşılması durumunda o yazı ya da görsel incelenip telif haklarınızı ihlal eden bir durum varsa ivedilikle sitemizden kaldırılacaktır.

Görüş ve önerilerinizi iletişim sayfasından iletebilirsiniz.

Saygılarımızla…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder